Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det skorter ikke på action i Gears of War 4. (Ill.: Microsoft Studios)

Se den actionfylte lanseringstraileren for Gears of War 4

Spill: Marcus Fenix har ikke pensjonert seg helt.

Med Gears of Wars 4 starter et helt kapittel for den populære spillserien til Microsoft Studios.

Slipper lanseringstrailer
Ikke bare er det det første spillet i hovedserien, sidehistorien Judgment ble utviklet av Epic Games i samarbeid med People Can Fly, men det er også det første spillet etter at Microsoft kjøpte Gears of War-serien i 2014.

De nye utviklerne The Coalition annonserte i går sammen med Microsoft Studios at spillet var ferdigutviklet, og samtidig slapp de en lanseringstrailer for spillet. Se nederst i saken.

Les også: Så fantastisk ser Gears of War 4 ut i 4K med GTX 1080.

Play Anywhere-tittel
«For 25 år siden gjorde Marcus Fenix og Delta Squad Sera sikker for den kommende generasjonen. Sønnen hans, JD, har levd under denne freden, helt til nå. En ny trussel kalt Swarm er kommet til og JD, sammen med vennene sine Del and Kait, må kjempe sammen for å overleve natten», skriver Microsoft Studios om spillet.

Gears of War 4 er den tredje Xbox Play Anywhere-tittelen fra Microsoft, ReCore var den første – Forza Horizon 3 blir nummer to når det lanseres fredag, noe som innebærer at man kan kjøpe det på én plattform og spille det på både Xbox One og Windows 10. Spillet har også støtte for kryssplattformspill i alle samarbeidsmodusene.

Lanseringen er satt til 11. oktober.

 

Kilde:
Xbox Wire

Stikkord: GearsOfWar, Spill, xbox