Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Er dette markedets lekreste mobil? Vi har pris og lanseringsinfo

HTC har lansert «Desire 10 Lifestyle».

HTC har lansert det som kanskje markedets peneste mobil.

Nye Desire
Slik forklarer HTC den nye designer-mobilen:

«Vår Desire-serie har alltid vært kjennetegnet av et ungdommelig, lekkert design og en balanse mellom super ytelse og funksjonalitet. HTC Desire 10 Lifestyle markerer et stort skritt videre for serien», innleder Lars Toft, ansvarlig for HTC i Norden, i pressemeldingen.

Han forklarer:

«Vi har latt oss inspirere av de egenskapene som gjorde HTC 10 så populær blant anmeldere og kunder. Resultatet er en Desire-modell med kamera- og lydkvalitet som flytter grensene for hva man kan forvente av en smarttelefon i denne prisklassen.»

Artikkelen fortsetter under bildet.

Pen.
Pen. (Ill.: HTC)

Design, lyd og kamera
HTC satser selvsagt på kameraet, noe alle gjør, men også høyttaler-kvaliteten. Her har vi også sett i det siste at flere produsenter, blant annet Apple, hopper på en trend startet av blant annet HTC.

«HTC Desire 10 Lifestyle bygger på storebrors kvaliteter, og byr på 24-bit Hi-Res-lyd med HTC BoomSound, Dolby Audio og en overlegen forsterker.

Uansett om du hører på musikken din gjennom stereohøyttalerne eller de medfølgende Hi-Res-hodetelefonene, er du sikret en lydkvalitet langt foran konkurrentene i klassen.

Kamera med HDR-funksjon kombinerer det beste fra flere eksponeringer i ett klart bilde – uavhengig av om du bruker 13 megapiksels-kameraet på baksiden eller 5 megapiksels-kameraet i front med Auto/Voice Selfie og Live make-up,» heter det i pressemeldingen.

En friere opplevelse
Selskapet har også gjort det enklere å endre Android slik man ønsker det:

«HTC Desire 10 Lifestyle gir deg maksimal frihet, og med Freestyle er man ikke begrenset av et låst design. Ikoner, widgets og andre elementer kan fritt trekkes rundt, grupperes og legges i overlappende lag. Man kan opprette egne linker til apper eller fjerne ikonene helt – din telefon, ditt valg.»

Pris og tilgjengelighet
«
HTC Desire 10 Lifestyle er nå tilgjengelig i sort i konfigurasjon med 3 gigabyte minne og 32 gigabyte lagringsplass via HTC.com.

Veiledende pris på det norske markedet er 3 390 kroner inklusive mva

Spesifikasjoner
Mål og vekt: 156,9 x 76,9 x 7,7 mm – 155 g

  • Skjerm: 5,5-tommers HD 720p Super LCD med Corning Gorilla Glass
  • Prosessor: Qualcomm Snapdragon 400, med fire kjerner på 1,6 GHz
  • Minne/lagringsplass: 3 GB/32 GB. Lagringsplassen kan utvides via microSD-minnekort på opptil 2 terabyte.
  • Batteri: 2 700 mAh
  • Operativsystem: Android 6.0 med HTC Sense

 

Kilde:
HTC pressemelding

Stikkord: htc, Mobil