Annonse


Slik skal Samsung varsle at Note 7 ikke er farlig: nytt ikon

ITavisen var første publikasjon som 2. september kunne avsløre Samsungs massive tilbakekallingsprogram.

Farlige batterier
Lanseringen av mobilen har blitt litt av et PR-mareritt for selskapet som har fått god kritikk for sin nyeste mobil hos anmelderne.

«Problemet er at en mindre produksjonsfeil som har skapt dette problemet, og det skal være snakk om at det er blitt presset ned på plater som sitter inni battericellene under produksjonen», meldte vi i går.

Nå melder ZDNet at i tillegg til tilbakekallingene, så skal Samsung merke de Note 7-enhetene som ikke er berørt av den alvorlige feilen med et grønt batteriikon i stedet for det tradisjonelt hvite ikonet.

Annonse


Programvareendring
Endringen skal gjøres via en programvareoppdatering, det er altså ikke slik at de skal klistre dette ikonet på eskene slik at man vet om man skal handle eller ikke.

Samsung leverer for tiden nye mobiler til lokale distributører slik at butikkene kan starte innbytteprosessen mandag 19. september. 2,5 millioner enheter ble sendt ut før Samsung rakk å starte tilbakekallingen.

Dette sier Samsung Norge
Det er usikkert om dette skjer i Norge, men dette melder Samsung Norge:

«Vi ber om at kunder som allerede har mottatt sin Galaxy Note7 skrur av telefonen, og foreløpig returnerer til sin gamle telefon. Fra oktober vil vi erstatte din Note7 med en ny enhet. For mer detaljer om hva du skal gjøre, vennligst se nedenfor.

Vi forstår at dette er ubeleilig, men gjør dette for å sikre at vi fortsetter å levere produktene med den høyeste kvalitet til våre kunder. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å sikre at prosessen med å erstatte solgte produkter blir så enkel som mulig.»

Og:

«Om du eier en Galaxy Note7 kan du kontakte eller besøke utsalgsstedet hvor du kjøpte din enhet. Om du kjøpte din enhet fra Samsung.com, kan du kontakte oss på Samsung.com eller 81556480 (Åpen mandag–fredag: kl. 08:00–19:00, lørdag 10:00–15:00), og vi vil selvfølgelig svare på eventuelle spørsmål

 

Kilder:
ZDNet
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse