Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Med Lightning-kontakt er man ikke avhengig av batteripakke for støydempingen. (Ill.: Libratone)

Disse øreproppene har støydemping uten batteripakke

Og kommer med Lightning-kontakt.

Bose har lenge vært synonymt med støydempende hodetelefoner, men de seneste årene har konkurransen for alvor trappet opp.

Danske Libratone
Blant annet testet vi Sennheiser Momentum 2.0 Wireless tidligere i år, og nå kommer danske Libratone med egne støydempende varianter.

På menyen har de to modeller. Q Adapt-ørepropper med Lightning-kontakt, akkurat i tide til iPhone 7 som tydelig kommer uten hodetelefonutgang, og Q Adapt trådløse hodetelefoner med rundt 20 timers batteritid.

Lightning-kontakt
Det interessante med proppene som har Lightning-kontakt er at de drives direkte av iPhone eller iPad og er dermed ikke er avhengig av en klumpete batteripakke.

– Ørepropper med justerbar, aktiv støyreduksjon, uten ekstra batteripakke, er intet mindre enn en revolusjon. Det gir langt større frihet og mobilitet – og setter lyden enda mer fri, sier administrerende direktør Jan McNair i en pressemelding.

Q Adapt kommer også som trådløse hodetelefoner.
Q Adapt kommer også som trådløse hodetelefoner. (Ill.: Libratone)

Felles for begge variantene er at de har Libratones nye, støyreduksjonsteknologi kalt CItyMix. Her kan brukerne selv justere den aktive støyreduksjonen. For eksempel nivå fire for å luke ut mye støy, eller nivå én eller to når man er avhengig av å høre litt av omgivelsene.

Q adapt-modellene forventes på markedet i løpet av september.

 

Kilde:
Pressemelding

Stikkord: hodetelefon, libratone