Med Lightning-kontakt er man ikke avhengig av batteripakke for støydempingen.
Med Lightning-kontakt er man ikke avhengig av batteripakke for støydempingen.

Annonse


Disse øreproppene har støydemping uten batteripakke

Bose har lenge vært synonymt med støydempende hodetelefoner, men de seneste årene har konkurransen for alvor trappet opp.

Danske Libratone
Blant annet testet vi Sennheiser Momentum 2.0 Wireless tidligere i år, og nå kommer danske Libratone med egne støydempende varianter.

På menyen har de to modeller. Q Adapt-ørepropper med Lightning-kontakt, akkurat i tide til iPhone 7 som tydelig kommer uten hodetelefonutgang, og Q Adapt trådløse hodetelefoner med rundt 20 timers batteritid.

Lightning-kontakt
Det interessante med proppene som har Lightning-kontakt er at de drives direkte av iPhone eller iPad og er dermed ikke er avhengig av en klumpete batteripakke.

Annonse


– Ørepropper med justerbar, aktiv støyreduksjon, uten ekstra batteripakke, er intet mindre enn en revolusjon. Det gir langt større frihet og mobilitet – og setter lyden enda mer fri, sier administrerende direktør Jan McNair i en pressemelding.

Q Adapt kommer også som trådløse hodetelefoner.
Q Adapt kommer også som trådløse hodetelefoner. (Ill.: Libratone)

Felles for begge variantene er at de har Libratones nye, støyreduksjonsteknologi kalt CItyMix. Her kan brukerne selv justere den aktive støyreduksjonen. For eksempel nivå fire for å luke ut mye støy, eller nivå én eller to når man er avhengig av å høre litt av omgivelsene.

Q adapt-modellene forventes på markedet i løpet av september.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse