Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ved å ta på Sgnls armbånd og legge fingeren til øret kan du ringe og motta samtaler med telefonen din. (Ill.: Skjermdump)

Nå kan fingrene dine bli en telefon

«Sgnl» kan være det kuleste tilbehøret til smarttelefonen din på lenge.

«Sgnl» er et armbånd som ved hjelp av vibrasjoner lar deg ringe med telefonen din ved å røre ved øret ditt.

Ingen høyttalere
Det er ingen høyttalere på enheten, i stedet blir lyden sendt til øret ditt ved hjelp av vibrasjoner som sendes gjennom kroppen din.

Via armbåndet, til håndleddet og opp til fingrene dine som hviler i nærheten av øret ditt. Armbåndet kobles til telefonen din via Bluetooth.

Flerbruk
Armbåndet kan brukes alene, eller som en klokkereim. I videoen ser vi både at den brukes som reim for analoge og digitale smartklokker, i tillegg kan du også bare bruke den som et armbånd.

Den skal også kunne brukes som aktivitetslogger. En annen nyttig funksjon er at du kan bruke vibrasjonene i armbåndet til å varsle deg om nye e-poster eller andre hendelser. Dette setter man opp via Sgnls egen app.

Med dette armbåndet kan du ringe med fingern.
Med dette armbåndet kan du ringe med fingern. (Ill.: Skjermdump)

Kommer fra Samsung
Prosjektet kommer fra selskapet Innomdle Lab, og ble startet under Samsung men senere ble skilt ut i et eget selskap. Dette er Innomdles første prosjekt og det har lansert en Kickstarter hvor de er på utkikk etter 450 000 kroner i finansiering.

I skrivende stund har de fått inn dobbelt så mye med over 35 dager igjen på klokka.

Se konseptet presentert her:

Kilde:
The Verge

Stikkord: samsung, Sgnl