Nå skal de kanskje ikke hete Nexus lenger

Nexus navnet kan være på vei ut.
Nexus navnet kan være på vei ut.

Det har vært klart en stund nå at de neste Nexus-telefonene kommer fra HTC.

Ikke mer Nexus?
Det er Android Central som reiser spørsmålet om de nye telefonene kommer til å slippes under Nexus merkenavnet i det hele tatt. Ifølge anonyme kilder så kan neste generasjonen Nexus-telefoner slippes under Google sitt navn.

Men i følge de samme kildene er det ikke klart om dette betyr slutten for Nexus-navnet eller spesifikt hvilket navn som kommer til å pryde de nye telefonene.

Annonse

Litt frem og tilbake
Designbilder som dukket opp denne uken av den minste av de nye «kanskje-nexus»-telefonene, Sailfish, har ingen logo i det hele tatt. Mens en tidligere versjon hadde en G for Google på telefonens bakside, det rapporterer Neowin.

Flere tradisjoner brytes
Google ser ut til å ville bryte flere tradisjoner i år. Tidligere har nye større versjoner av Android blitt tett fulgt av lansering av nye Nexus-enheter.  Det ble ikke slik i år, Google begynte i forrige uke å rulle ut Android 7 (Nougat), og de nye enhetene fra HTC er flere uker unna.

Nexus serien har også vært kjent for å kjøre helt standard Android, og det har vært et trekkplaster for mange brukere. Nå ser det ut som om det også skal endre seg.

 

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse