Dette bildet er ikke av Surface Book 2

Dette bildet ble lagt ut på Instagram-kontoen til Surface-
Dette bildet ble lagt ut på Instagram-kontoen til Surface-

Surface Book er en av de mest spennende Windows-bærbare på markedet og har sammen med Lenovos Yoga-serie et helt unikt hengsel.

Oppdatert 29. august:

Som Windows-utvikler Rudy Huyn påpeker på Twitter er bildet hentet fra promomaterialet for Surface Book. Dermed er det ikke en Book 2 som er avbildet.

Annonse

Designendring for hengselet
Rapporter fra Windows Central hevder at Microsoft jobber med en designendring for hengselet og det kan være nettopp det selskapet har lagt ut på sin Instagram-konto.

Enheten i bildet som er lagt ut likner ikke på noen Surface vi har sett fra Microsoft tidligere. Windows Centrals Daniel Rubino skriver at dette bildet er ment for å demonstrere nyheter for Surface Book 2 og har blitt også vist frem under interne Microsoft-møter.

 

https://www.instagram.com/p/BJqKumsgEml/

Sort Surface Book 2?
Om PC-en i bildet, og at Surface Book 2, er sort eller om at det er snakk om litt tukling med lyset, er vanskelig å si. Rubino skriver at «han har hørt at interne prototyper er i sort – eller i det minste mørkere metall – men det er ennå ukjent om det er fordi det er snakk om prototyper eller om Microsoft vil tilby en ny fargevariant eller til og med erstatte det nåværende sølv/magnesium-designet».

I tillegg nevner han at det går rykter om et Microsoft-arrangement i oktober i New York, men det er uvisst om de vil vise frem egne eller produkter fra samarbeidspartnere.

Av andre rykter vi har omtalt, ser det også ut til at Surface-serien får et nytt familiemedlem i en alt-i-ett-PC.

 

Kilde:
Windows Central

Annonse
Annonse