Nå kan det vise seg at slettingen av e-poster har vært langt mer overlagt enn først indikert.
Nå kan det vise seg at slettingen av e-poster har vært langt mer overlagt enn først indikert.

Annonse


Advokatene til Hillary Clinton har gått grundig til verks for å slette e-poster.

Det er Bleachbit som får skussmålene sine på en litt uventet måte.

Smir mens jernet er varmt
BleachBit får vind i seilene etter at det ble klart at advokatene til Hillary Clinton har brukt applikasjonen for å slette data fra de private e-post serverne.

Hillary Clinton er for tiden under lupen etter anklager om å ha brutt loven ved å lagre sensitiv informasjon på private servere. Etter at det klart hva advokatene, eller teamet bak Hillary har gjort så har BleachBit sett en stor økning i trafikk. De opplevde også en oppsving etter at nyheten traff Twitter.

BleachBit virker å være svært fornøyd med den massive dekningen de har fått i det siste.
BleachBit virker å være svært fornøyd med den massive dekningen de har fått i det siste. Denne infoboksen er å finne på forsiden. (Ill.: Skjermdump / Bleachbit)

Multi-verktøy
BleachBit kan brukes til sikker sletting av filer, bedre kjent som «shredding». Det betyr at pekeren til filen slettes, og i tillegg så skrives det samme området på disken over x-antall ganger for å sikre mot at filen kan gjenopprettes. Applikasjonen kan også overskrive ledig plass.

Annonse
BleachBit skriver på sin hjemmeside at applikasjonen også kan brukes til blant annet å frigjøre cache, slette cookies, slette internett-historikk, sikker sletting av midlertidige filer og slette logger. Dette kan angivelig BleachBit gjøre for over tusen forskjellige applikasjoner.

Ikke for Yoga-eposter
En representant for Sør-Carolina uttalte til Fox at «Hun [Hillary Clinton, journ.anm.] og hennes advokater fikk slettet de e-postene. Og de slettet de ikke bare ved å trykke på knappen, de hadde slettet dem dit hvor til og med Gud ikke kan lese de. De brukte noe som heter BleachBit. Du bruker ikke BleachBit for yoga- eller bryllupspike-eposter. Når du bruker BleachBit, så er det noe du virkelig ikke vil at verden skal se».

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse