Nå kan «Google Daydream» komme innen noen få uker

Daydream kan bli lansert allerede neste uke.
Daydream kan bli lansert allerede neste uke.

Daydream er en utviklingsplattform for VR basert på Android, som med hvilken som helst android smarttelefon, et hodesett og en håndkontroller skal gi deg en VR opplevelse.

Gikk fra vagt til snart
For under årets I/O-konferanse i mai var det intet annet en vage datoer og en skisse rundt Daydream. Nå er det kanskje bare noen uker unna. Dert er Bloomberg som rapporterte dette på Tirsdag.

I følge personer med kjennskap til prosjektet skal visstnok lanseringen til Daydream kun være noen uker unna. Rundt samme tid kommer visstnok også VR-klare Android telefoner, hodesett og kontrollere til å bli lansert.

Annonse

I forberedelse til denne lanseringen skal Google førstkommende mandag slippe en «Daydream-klar» versjon av Android.

Viktig område for Google
Google investerer for tiden tungt i VR spill, apper, video og film for å skape innhold til den kommende plattformen. Noen av appene som vil komme med Daydream støtte inkluderer YouTube, Hulu og HBO. I tillegg skal selskapet ha fått til avtaler med både NBA og MLB (henholdsvis basketball og baseball).

Les også: Google jobbet med konkurrent til Oculus Rift

Sammenfaller med IFA-messen
Den nært forestående, men også noe vage, datoen sammenfaller med IFA messen i Berlin som går fra midten av neste uke til slutten av samme uke. Det er ikke usannsynlig at det er nettopp på denne messen at Google planlegger å gjøre en offisiell lansering av nettopp Daydream og det tilhørende utstyret.

ITavisen kommer til å være på plass på denne messen og vil selskapet holde dere oppdatert underveis.

Her er VR presentasjonen under Google I/O i vår:

Kilde:
Mashable

 

 

Annonse
Annonse