Det kan komme nye MacBook Pro-modeller i høst.
Det kan komme nye MacBook Pro-modeller i høst.

Annonse


MacBook Pro med superrask USB 3.1 kan ha blitt avslørt i macOS Sierra

Apple vakte oppsikt da de i fjor lanserte en ny MacBook med kun én USB-kontakt – av den fremtidsrettede USB-C-typen.

SuperSpeed USB
Teknologien har støtte for USB 3.1 – også kjent som SuperSpeed USB – som gir hastigheter opptil 5 Gbps, mens andregenerasjon kan yte opptil 10 Gbps.

De som ønsker har allerede kunne teste macOS Sierra beta i flere uker nå, og det er i denne versjonen at det har dukket opp hint til at USB 3.1 v2 blir å finne i nye MacBook Pro-modeller.

Funnet i en tekststrenge
Informasjonen er oppdaget i en av tekstrengene til macOS Sierra som sammenlignes med tilsvarende strenge fra OS X El Capitan.

Annonse


I macOS Sierra-betaen står det: <key>super_speed_plus</key> <string>Up to 10 Gb/sec</string>. I El Capitan står det det «Up to 5 Gb/sec».

Thunderbolt 3 pluss USB 3.1 pluss DisplayPort 1.2
9to5Mac skriver at det er muligheter for at Thunderbolt 3 er på plass i MacBook Pro-modellene som forventes i høst. USB 3.1 andre generasjon er bygget inn i Thunderbolt.

Det interessante med Thunderbolt 3 er at også DisplayPort 1.2 er implementert, så man får all den teknologien i én og samme USB-C-kontakt.

MacBook Pro-spekulasjoner
Av andre spekulasjoner rundt høstens angivelige MacBook Pro-oppgraderinger, som en velinformert analytiker omtaler som «den mest betydelige MacBook Pro-oppgraderingen noensinne», finner vi en ny OLED-snarvei over tastaturet, AMD Polaris-grafikk og Touch ID.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse