iPhone 6 kan ha et kjempeproblem

Ifølge iFixit og andre reparasjonsselskaper er skjermproblemene godt utbredt.
Ifølge iFixit og andre reparasjonsselskaper er skjermproblemene godt utbredt.

Ifølge iFixit – nettsiden som er kjent for sine reparasjonsguider – har det dukket opp problemer med skjermen til iPhone 6 og 6 Plus.

Skjermer som ikke reagerer
iFixit skriver i et blogg innlegg at både dem selv og andre reparasjonsselskaper opplever flere og flere klager på skjermen til disse modellene.

Problemet omfatter skjermer som ikke reagerer ved trykk og har en grå strek øverst på skjermen som flimrer.

Annonse

«Ifølge eksperter er det ikke skjermen som er problemet. Det er de to kontrollerbrikkene for berøringsskjermen, eller Touch IC-brillene, på logikkortet på innsiden av telefonen», skriver Jason Wilmer, eier av STS Telecom, og legger til:

«Problemet virker å være såpass utbredt at jeg føler at nesten hver eneste iPhone 6/6+ har litt av problemet og er nærmest som tikkende bomber som bare venter på å sprenge».

Les også: Se, også iPhone 6 bøyer seg.

Anbefaler Apple å tilbakekalle enheter
Denne feilen har tidligere blitt rapportert til Apple via selskapets støttefora og butikkene. 9to5Mac skriver at det er flere tilfeller der feilen ikke er blitt løst i Apples butikker, men det skal også være tilfeller der ødelagte enheter har blitt erstattet hvis de møter visse garantikrav.

Minst ett av reparasjonsselskapene som iFixit har intervjuet, hevder at problemet er utbredt nok til at Apple bør tilbakekalle enhetene eller starte et reparasjonsprogram.

Har du opplevd problemet som blir beskrevet over?

 

Kilder:
9to5Mac,
iFixit

Annonse
Annonse