Jorge Fernandez har tilbrakt over 30 timer på samme planet.
Jorge Fernandez har tilbrakt over 30 timer på samme planet.

Annonse


Han har fortsatt ikke forlatt den første planeten i No Man’s Sky

Det hersker liten tvil om at No Man’s Sky er midt i blinken for spillere som liker å utforske.

Er fortsatt på startplaneten
Da kommer det kanskje ikke som en overraskelse at den 24 år gamle spilleren Jorge Fernandez fortsatt befinner seg på planeten han startet på.

Planeten heter Kahbaatangs og er i hovedsak den store ødemark med konstant regn, og her har Fernandez så langt tilbrakt over 30 timer.

«Det verste med planeten min var livløsheten og mangel på mangfold en øde planet har», forteller han til Kotaku.

Annonse


Les også: To spillere befant seg på samme sted i No Man’s Sky.

Lite plass i inventaret
Årsaken til at han gått så grundig til verks på den første planeten, er fordi han følte seg motivert til å overkomme noen av begrensningene i spillet.

«Det hele startet da jeg fant noen varer og gikk tom for plass i inventaret. Tom for ledig plass fant jeg omsider en selger jeg kunne overlevere mine varer til», forteller Fernandez.

Deretter fant han ut at han kunne kjøpe flere plasser i romdrakten sin og da bar det videre. Fernandez’ mål var nå å finne alle styrtede romskip og selgere slik at han alltid kunne kjøpe mer plass til inventaret sitt.

«Én ting ledet til noe annet og så innså jeg at jeg var nesten ferdig med alle oppgraderingene så jeg følte jeg måtte få maksimalt ut av alt.»

Må finne alt
Det ledet til at han måtte oppdage samtlige planter og dyrearter på Kahbaatangs. Ifølge Kotaku leter han fortsatt etter en siste art for å «fullføre» planeten.

Fernandez har planer om å forlate Kahbaatangs etter hvert, men det spørs om neste planet blir undersøkt like grundig.

«Jeg nøt tiden her. Men én ting er sikker, jeg kan ikke vente på å forlate den og utforske resten av galaksen», avslutter han.

 

Kilde:
Kotaku

Annonse