Én type spill blir eksklusiv til «Xbox Scorpio»

Project Scorpio lanseres neste høst.
Project Scorpio lanseres neste høst.

Under E3-messen tidligere i sommer avslørte Microsoft at de jobber med en helt ny spillkonsoll – det blir også trolig verdens kraftigste spillkonsoll.

Virtuell virkelighet
Konsollen går under kodenavnet «Project Scorpio» og lanseres ikke før neste høst. Microsoft har forsikret spillerne om at de tre Xbox-konsollene, Xbox One, Xbox One S og Xbox Scorpio, vil leve side om side. Dog er det ett unntak: VR.

– Vi har sagt at vi ikke skal ha konsolleksklusive spill for Project Scorpio. Det ett økosystem, enten du har Xbox One S eller Project Scorpio skal alle være med. Nå, med kraften og ytelsen vi har, har vi mulighet til å lage VR. […] og VR-opplevelsen er en av de nye tingene du vil få med Project Scorpio, forteller Aaron Greenberg, Head of Xbox Marketing, til Engadget.

Annonse

Fokus på kompatibilitet
Microsoft har i inneværende konsollgenerasjon vist et stort fokus på forrige generasjon og et tresifret antall Xbox 360-spill fungerer nå på Xbox One. Slik vil det fortsette fremover.

– Vi har sagt at hvis man kjøper et spill eller tilbehør til Xbox One, eller du kjøper en Xbox One S, skal spillene og tilbehøret fungere med Project Scorpio. Når vi snakker om bakoverkompatibilitet og spillene våre, ønsker vi at spillerne våre skal vite at når de er klare til å oppgradere til Scorpio, vil det innholdet følge med over. Dette er vår lovnad og forpliktelse når det gjelder kompatibilitet, sier Greenberg.

Slik Microsoft ser det kan dette godt mulig være den «siste» konsollgenerasjonen.

 

Kilde:
Engadget

 

Annonse
Annonse