– Høstens MacBook Pro kommer ikke med Kaby Lake

Dette MacBook Pro-konseptet er laget av Martin Hajek.
Dette MacBook Pro-konseptet er laget av Martin Hajek.

Til høsten ventes PC-er med Intels nye prosessorer, Kaby Lake, som er den tredje generasjonen med 14 nm-brikker fra selskapet.

Kaby Lake kommer i år
Under Intel Developer Forum i går viste selskapets toppsjef, Brian Krzanich, en demonstrasjon av den nye prosessorserien og snakket litt om lanseringen. Krzanich fortalte blant annet at Kaby Lake-brikkene er på vei ut til PC-produsenter nå og at de første produktene forventes i løpet av høsten.

Hvis selskapet følger tradisjonen, vil de svakere og mer strømgjerrige Y-brikkene sendes ut først. Ingen av disse er beregnet på MacBook Pro som forventes å få en drastisk overhaling i løpet av høsten.

Annonse

Skylake først?
Ifølge et tidligere lekket lanseringskart fra Intel, blir ikke prosessorene som er beregnet på iMac og MacBook Pro lansert før mot slutten av året eller begynnelsen av 2017. Det kan bety at høstens Macbook Pro-oppgraderinger vil kjøre på den nåværende Skylake-prosessor.

Basert på spekulasjoner fra troverdige kilder, kan nye MacBook Pro ha en ny OLED-stripe over tastaturet, støtte for Touch ID og den kan også bli lansert med Polaris-grafikk fra AMD. Lanseringen forventes å skje i oktober eller november.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse