Apple innrømmer at de i «hemmelighet» jobber med ny plattform.
Apple innrømmer at de i «hemmelighet» jobber med ny plattform.

Annonse


Tim Cook: – Ja, det er noe vi gjør mye med «bak teppet»

Det var i et intervju med Washington Post at Tim Cook kom med innrømmelsen at selskapet jobber aktivt med å utvide innen Utvidet Virkelighet.

Veldig interessant
I løpet av intervjuet sier Cook at «Jeg tenker at AR er ekstremt interessant og på en måte en kjerne-teknologi. Så ja, det er noe vi gjør mye med bak teppet vi snakket om». Intervjuet som ble publisert i går er av de mest inngående intervjuene med lederen for Apple på lenge, samtidig er det en markering av Cooks fem år på tronen i Apple.

Veldig populært
Utvidet Virkelighet, AR, har blitt båret på vingene til teknologi som HoloLens og har i det siste kommet inn i hverdagen til mange med spillet Pokémon GO. Magic Leap er også et av selskapene som satser alt på AR.

Ikke en ny satsning
Fra Apple sin side er ikke dette en ny satsning i det hele tatt, og Cook har tidligere snakket bredt om AR i investorsamtaler blant annet. I januar kunne Financial Times melde at selskapet har en divisjon på over hundre personer som jobber med nettopp AR.

Annonse


Alt dette tatt i betraktning er det ikke uvanlig for selskaper som Apple å investere mye ressurser i å kartlegge nye teknologier. Om vi kommer til å se noe fra Apple i AR-segmentet gjenstår å se, men at det blir nok en god stund til.

Kilde:
BusinessInsider
TechInsider
Financial Times

 

Annonse