Analytiker: Apple vil introdusere revolusjonerende bøyelig iPad i 2018

Om denne analytikeren har rett kan en bøyelig iPad fra Apple komme allerede i 2018.
Om denne analytikeren har rett kan en bøyelig iPad fra Apple komme allerede i 2018.

De siste årene har Apple eksperimentert med forskjellige formfaktorer på sine nettbrett, og tok en sjanse når de introduserte den største hittil, en iPad Pro på 12,9 tommer.

Ny størrelse til neste år
Apple planlegger å introdusere en 10,5 tommer modell neste år, en liten endring i forhold til den nåværende 9,7 tommeren, men et ganske stort skritt tilbake fra deres 12,9 tommer iPad Pro.

Denne endringen blekner i forhold til endringen som Apple har planlagt for 2018 om vi skal tro analysen til den anerkjente Apple analytikeren Ming-Chi Kuo. Kuo har tidligere forutsett både iPhone SE og iPad Pro.

Annonse

Revolusjonerende nettbrett
I følge en analyse Kuo sendte ut til investorer på Søndag så planlegger altså Apple å introdusere et bøyelig AMOLED panel på minst én av sine iPad modeller i 2018.

Les også: Nedgangen fortsetter for nettbrettmarkedet

Alle vil bli mer fleksible
Både Samsung og LG har begge investert mye i fasiliteter for produksjon av AMOLED paneler og Samsung har også vært ute og sagt at de har modeller klare for produksjon «rett rundt hjørnet», kanskje så tidlig som 2017.

Nyskapning må til
Det er lenge siden smarttelefoner og nettbrett virkelig har vært gjenstand for innovasjon fra en modell til den neste. Og giganter som Samsung, Apple og flere får nå merke det fryktede «upgrade gap» som oppstår når forbrukere ikke lenger kjøper nye telefoner hver sjette måned.

Les også: Apple: Så lenge varer produktene våre

Kilde:
Neowin 

Annonse
Annonse