Annonse


Niantic vil utestenge juksemakere i Pokémon GO for godt

Pokémon GO appelerer bredt og folk i alle aldre flokker til spillet, nå ønsker Niantic å forhindre at juks skal ødelegge opplevelsen til spillerne.

GPS Spoofing og mer
Utestengelse av spillere har tidligere blitt gjort, og da spesielt rettet mot de som har brukt GPS spoofing for å fange pokémoner i andre byer enn den der de faktisk befinner seg. Tidligere har utestengelsen vært relativt kortvarig, og har kun vart noen timer.

Dette har tydeligvis ikke vært effektivt nok, for nå ønsker ikke Niantic å ha juksere med på reisen lenger. Tidligere har også selskaper som Ubisoft gått ut og sagt at juksere kan forvente permanente utestengelser.

Grunner for permanent utestengelse ser ut til å være «men begrenser seg ikke til; forfalskning av din posisjon, bruk av emulatorer, modifisert eller uoffisiell programvare og/eller bruk av Pokémoon GO klienter eller backend på en uautorisert måte inkludert ved bruk av tredjeparts programvare».

Annonse
Om du bryter noen av disse blir du nå utestengt for alltid.
Om du bryter noen av disse blir du nå utestengt for alltid. Skulle det skje kan du klage her.

Niantic er tause
TheVerge har forsøkt å få en uttalelse fra Niantic, men ble ha henvist til Ofte Stilte Spørsmål seksjonen på spillets hjemmeside. På Reddit går diskusjonen om hva som faktisk sørger for at man ender opp med en permanent utestengelse og ikke.

Permanente utestengelser går hånd i hanske med at selskapet også fortetter med å stenge ned tjenester som lar spillere få en fordel i spillet.

Metoden er ukjent
Eksakt hvordan Niantic finner ut at du jukser, eller hvordan de ønsker å forhindre det er det i skrivende stund kun Niantic som vet. Det er nærliggende å tro at om spilleren hopper mellom byer på tvers av hav og større landavstander i løpet av en dag så vil de kunne spore det på sin side.

Nettsider som gir deg bedre oversikt, og andre småtriks vil nok fortsatt fly under radaren, men om du har Pokémon GO kontoen din kjær er det kanskje best å holde seg på den smale sti.

Om du finner deg selv utestengt fra spillet, så kan du alltid søke om benådning her, men har du faktisk jukset og ikke har blitt utestengt ved en feil er sjangsene store for at du ikke får noen flere sjanser.

Kilde:
Polygon
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse