LoL utgiver Riot Games saksøker Leaguesharp og hevder at de ødelegger spillet deres.
LoL utgiver Riot Games saksøker Leaguesharp og hevder at de ødelegger spillet deres.

Annonse


Riot Games saksøker stor «League of Legends» jukse-tjeneste

Utgiveren bak det meget populære spillet, League of Legends, går nå etter en av tjenestene den mener ødelegger for sine spillere.

Strengere mot juks
Flere utgivere har det siste året gått hardt ut mot juksere og lovet bot og bedring i sin håndtering av slike spillere. Ubisoft vil stenge spillere som jukser ute for godt, og Valve vil kaste ut sine juksere i tre måneder. Nå kaster Riot Games seg inn i denne kampen også.

Saksøker Leaguesharp
Det er tjenesten Leaguesharp (L#) som tar mellom 100 til 400 kroner per måned for tjenester som gir muligheten til å blant annet «se skjult informasjon og automatisere spillet for å spille med forbedret eller umenneskelig presisjon» skriver Riot i sammenheng med søksmålet.

Ville løse saken
Riot Games forsøkte i første omgang å kontakte eierene av Leaguesharp direkte, men når det viste seg å være en håpløs affære så ble advokater involvert.  Riot hevder at eierene av L# har ødelagt bevis og at de etter sigende skal ha satt opp et selskap i Peru som de forsøker å gjemme seg bak.

Annonse
Vil ødelegger opplevelsen
I følge saksdokumentene er argumentet til Riot at de vil stoppe en kommersiell virksomhet som er dedikert til å ødelegge spillopplevelsen for LoL spillere, og som skader LoL samfunnet.

Leaguesharp har fått 21 dager på å besvare søksmålet før det havner i retten.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse