Du må være rask hvis du har lyst på denne

Det ser ut til at det er snart tomt for Xbox One S med 2 TB.
Det ser ut til at det er snart tomt for Xbox One S med 2 TB.

Microsoft og Xbox One må så langt se seg slått av konkurrenten Sony og PlayStation 4 salgsmessig, men førstnevntes nyeste konsoll ser ut til å gjøre det svært godt.

Oppdatert 11. august klokken 9.35:

«Vi deler dessverre ikke lokale salgstall, men vi er veldig fornøyd med interessen for Xbox One S så langt. Xbox One S 2TB-utgaven er tilgjengelig i begrenset opplag hos utvalgte forhandlere», skriver Xbox Norge-sjef Thomas Langård i en e-post til ITavisen.

Annonse

Snart tomt
Eurogamer skriver i dag at Xbox One S nærmest er utsolgt på verdensbasis, og Microsoft har ingen planer om å produsere nye. Merk at dette gjelder 2 TB-utgaven, konsollen kommer i varianter på 500 GB og 1 TB om ikke altfor lenge.

«Xbox One S med 2 TB ble lansert som en spesiallanseringsutgave i et begrenset opplag», avslører en talsperson fra selskapet i GameSpot.

Merk at konsollen er tilgjengelig i et begrenset opplag, og det er uvisst hvor mange Microsoft har produsert.

Så mye kjappere er Xbox One S – dette har ikke Microsoft forklart deg.

Gears of War spesialutgave
En rask tid i norske nettbutikker viser at tilgjengelig begynner å bli begrenset, men det er fortsatt flere – deriblant Microsoft Store – som har den på lager.

Ønsker du 2 TB-utgaven har du fortsatt anledning senere i høst da Microsoft lanserer en spesialutgave av Xbox One S med Gears of War 4-design.

Vi kommer tilbake med en anmeldelse av Xbox One S om ikke altfor lenge. Har du kjøpt Xbox One S?

 

Kilder:
Eurogamer,
GameSpot

Annonse
Annonse