Microsoft: – Apple gjør kundene sine en bjørnetjeneste

Apple får kritikk for blant annet å selge denne MacBooken fra 2012.
Apple får kritikk for blant annet å selge denne MacBooken fra 2012.

«Ett tusen, fire hundre og fjorten dager. Eller: fire år, én måned og 24 dager. Så lenge siden er det Apple lanserte den siste MacBook Pro som kun uten Retina-skjerm.»

MacBook fra 2012
Slik begynner The Verges Sam Byford et innlegg på den teknologifokuserte nettsiden der han kritiserer Apple for ikke å oppdatere maskinvaren oftere.

MacBooken han refererer til er en 13-tommer med 2,5 GHz Core i5 Ivy Bridge-prosessor og ble tilgjengelig i juni 2012. Den skrev vi om i juni.

Annonse

«Jeg kjøpte faktisk en den måneden og skriver faktisk denne spalten på den akkurat nå […] Ingenting uvanlig med det, selvsagt – teknologien går fremover. Bortsatt fra at det er august i 2016, og uforklarlig nok selger Apple fortsatt den samme PC-en», fortsetter han.

Lenge siden sist
Byford peker også til MacRumors’ Byer’s Guide der Apple-kunder kan se hvilke enheter som anbefales akkurat nå.

«Men Mac-delen er for tiden depressiv lesning. Bortsett fra MacBook 12 som ble oppdatert i april, er samtlige Mac-serier fra mini og Pro listet som «ikke kjøpt» fordi det er så lenge siden Apple oppdaterte dem.»

– En bjørnetjeneste
Brian Hall, General Manager for Surface i Microsoft, har delt The Verge-spalten på twitter med teksten «Jeg konkurrerer med Apple og respekterer dem, men til tider GJØR de kundene sine en bjørnetjeneste med gammel teknologi».

Ifølge ryktene planlegger Apple å lansere nye MacBooker i høst i det som kan bli den mest betydelige oppgraderingen noensinne.

Har Microsofts Brian Hall et poeng?

 

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse