Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lovende teknologi fra MIT kan snart gjøre Pokémon GO langt mer realistisk

Spill: Et sjumilssteg for spill og annen teknologi som baserer seg på Utvidet Virkelighet.

Forskere og doktorgradskandidater ved MIT har laget en imponerende teknologi for å gjøre vår interaksjon med Utvidet Virkelighet mer, ja, virkelig?

Algoritmer
Som alt annet som endrer livene våre er dette også en algoritme, og den analyserer video av objekter i bevegelse for å analysere hvordan de påvirkes av miljøet rundt seg.

Med disse dataene kan man analysere hvordan et objekt vil oppføre seg når det  berøres, dyttes, dras eller på andre måter manipuleres. Basert på dette kan programmet igjen la deg gjøre dette i en simulert setting.

Kort forklart betyr det at kun med noen sekunders bildemateriale kan algoritmen vise hvordan et objekt beveger seg og gjøre interaksjon med dette i en digital setting mye mer virkelig.

Mange bruksområder
Denne typen teknologi kan brukes i mange forskjellige bransjer, og skaperne ser for seg at dette kan benyttes i alt fra materialdesign, grafikk, filmeffekter til arkitektur. Og sist men ikke minst, spill og AR/VR.

Mer virkelig Pokémon GO
For eksempel kunne det bli mer interessant å spille Pokémon GO om du kunne løfte på greiner for å finne pokemonsterne eller om de kunne interagere med miljøet rundt seg.

Kilde:
Neowin

Stikkord: Pokémon, Spill