LucasFilm setter en stopper for «Star Wars Battlefront III»

Det blir ingenting av den spirituelle oppfølgeren til det kansellerte Star Wars Battlefront III.
Det blir ingenting av den spirituelle oppfølgeren til det kansellerte Star Wars Battlefront III.

På starten av sommeren annonserte russiske Frontwire Studios at en nyversjon av det kansellerte Star Wars Battlefront III er på vei.

Avtale med EA
Slik ble det altså ikke. Utvikleren skirver at LucasFilm har stanset prosjektet og at EA, som har en eksklusivitetsavtale med LucasFilm, hevdet at «Galaxy in Turmoil» ville ta oppmerksomheten vekk fra deres egen Star Wars Battlefront-serie.

«Jeg bærer på ingen måte nag mot Electronic Arts og/eller LucasFIlm, og det bør heller ikke vårt fellesskap. Star Wars-merkevaren er en høyt verdsatt og lukrativ merkevare. Jeg forventer ikke noe annet fra LucasFilm enn at de vil gjøre det de kan for å beskytte og bevare deres intellektuelle eiendom», skriver Frontwire-sjef Tony Romanelli.

Annonse

EA: – Derfor hadde ikke Battlefront enspiller.

Mer Star Wars-innhold
Nå er planen til Frontwire Studios å utvikle et annet spill satt i et unikt univers. Spillet vil ha støtte for 64 spillere og vil inneholde en egen historiedel.

EA har store planer for Star Wars-serien og det neste Battlefront-spillet lanseres til neste år. I tillegg er et annet spill i samme univers på vei fra Titanfall-utviklerne. Vi testet Star Wars Battlefront da det ble lansert i fjor og vår anmelder omtalte det som «en gavepakke til Star Wars-fansen».

 

Kilder:
Eurogamer,
Frontwire Studios

Annonse
Annonse