Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple skal ha nektet å vise frem planene sine. (Ill.: Apple)

Selvfølgelig vil ikke Apple avsløre dette

Harde forhandlinger med TV-selskapene.

I lang tid har det vært spekulert i at Apple ønsker å lage en egen internettbasert TV-tjeneste.

TV-prosjekt på pause
De seneste rapportene tyder på at prosjektet er på vent og at Apple fokuserer mer på Apple TV. Årsaken er at iPhone-produsenten sliter med å komme til enighet med ulike TV-selskaper.

Ifølge The Wall Street Journal har disse forhandlingene gått tøft for seg. En av årsakene til at Apple og selskapene ikke har kommet noe vei, skal blant annet være fordi at TV-nettverkene skal ha ønsket å se mer fra prosjektet, noe Apple har nektet.

«Enkelte personer som har nær tilknytting til forhandlingene sier at Apple har vært motvillige til å vise viktige detaljer, blant annet hvordan abonnenter kan navigere i kanalmenyen. Comcasts Roberts har ikke fått sett Apples foreslåtte brukergrensesnitt», skriver Wall Street Journal.

Ble bedt om å skissere på en serviett
Blant annet skal Apple ha blitt bedt om å «tegne på baksiden av en serviett» under et møte hvorpå Apple-representanten svarte:

– Programvaren vil bli mye bedre enn det dere noen gang har hatt.

Den Apple-fokuserte bloggeren John Gruber skriver at det ikke er overraskende at Apple ikke vil vise frem planene sine.

«De viste ikke frem iPhone to AT&T i 2006 heller. Og det faktum at disse TV-sjefene nå snakker til media om det, viser hvorfor. Sjefene i underholdningsindustrien er noen skravlefanter», skriver Gruber.

 

Kilde:
DaringFireball

Stikkord: Apple, appletv