Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er mulig å manipulere tiden for å ta en liten snarvei i Pokémon GO. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

Slik «jukser» du i Pokémon GO

Spill: Finn verdifulle skapninger med svært liten innsats.

Det er ingen tvil om at Pokémon GO er det «alle» snakker om og spiller i sommer, og det har ført til at flerfoldige mennesker strømmer til alle mulige parker og severdigheter på jakt etter disse digitale skapningene.

En liten snarvei
Hvis du er av typen som ønsker å bruke minst mulig tid og krefter på å fange de sjeldneste pokémonene eller gå opp raskere i nivå, kan tipset under være til stor hjelp.

Redmond Pie har nemlig funnet ut hvordan og trikset innebærer «Lucky Egg», «Incense» og klokkeinnstillinger. Trikset fungerer til både iOS og Android.

Vi har testet Pokémon GO: – Derfor spiller alle dette i San Fransisco.

Slik tar man en snarvei i Pokémon GO:

Steg 1. Bruk enten «Lucky Egg» – dobler erfaringspoengene dine i 30 minutter – eller «Intense» – lurer sjeldne pokémoner til deg de neste 30 minuttene – eller begge.

Steg 2. Når du har aktivert en av dem eller begge, går du til klokkeinnstillingene på smarttelefonen din. Hvis klokken din er satt til automatisk må du deaktivere dette.

Steg 3. Still klokken tilbake, men ikke mer enn 30 minutter. Dette gjør at tiden for «Lucky Egg» og «Incense» øker med den justerte tiden.

Steg 4. Åpne Pokémon GO-appen igjen og du har litt ekstra tid på å utnytte fordelene.

Det finnes også andre ting som hjelper deg å finne pokémoner på en enklere måte. Blant annet denne norske appen og denne nettsiden. Nintendo har også et hendig tilbehør på vei, men det er dessverre for jegerne utsatt til september.

 

Kilde:
Redmond Pie

Stikkord: Pokémon, Spill, Tips