Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Oculus Rift ble finansiert via Kickstarter. (Ill.: Oculus)

Amazon lanserer egen «Kickstarter-samling»

Alle prosjektene på én side.

Kickstarter har bidratt til å finansiere prosjektene til små, kreative drømmere.

Kickstarter Collection
Selv om det ikke er alle kampanjene det går like godt med, finnes det eksempler på mange suksesser.

Amazon har lansert en egen side dedikert til Kickstarter-prosjekt og har nå over 300 forskjellige produkter til salgs. Siden er en del av Amazon Launchpad som selskapet startet i fjor. Dette er et digitalt utstillingsvindu for oppstartsselskapet og folkefinansierte prosjektet.

«Vi startet Amazon Launchpad i fjor for å vise frem skapere, investorer og oppstartsselskaper. Vårt mål er å gjøre mulig for dem å nå de hundrevis av millioner med Amazon-kunder og overvinne et av de største hindrene som oppstartsselskaper møter på: å få en suksessfull lansering av produktene deres», sier Amazon i en uttalelse.

Oculus Rift
Under elektronikkdelen finner man produkter som VR-hodesettet Oculus Rift, smartklokken Pebble og skymobilen Nextbit Robin.

Vi har skrevet om flere spennende Kickstarter-prosjekter som for øyeblikket er under utvikling. Blant annet alt-i-ett-sekken Lifepack, en moderne iPod shuffle med Spotify og denne dingsen som gjør enhver overflate «smart».

 

Kilder:
Amazon,
The Verge

Stikkord: amazon, kickstarter