Pokémon GO-tilbehøret Plus kommer ikke før til høsten.
Pokémon GO-tilbehøret Plus kommer ikke før til høsten.

Annonse


Nintendo utsetter tilbehøret som hjelper deg å fange pokémoner

Kort tid etter lanseringen av det superpopulære Pokémon GO-spillet hadde Nintendo en rask oppsving på aksjemarkedet. Det hele roet seg litt ned da investorene ble klar over at den japanske spillprodusenten har svært lite med spillet å gjøre.

Pokémon GO Plus
For rundt to uker annonserte Nintendo spilltilbehøret Pokémon GO Plus som skal hjelpe samlere å finne de digitale skapningene.

Pokémon GO Plus kobles til mobilen via Bluetooth og vibrerer når en av disse dyrene er i nærheten, slik slipper jegerne også å gå med nesen ned i smarttelefonen sin.

Nå avslører Nintendo at tilbehøret – som egentlig skulle lanseres i slutten av denne måneden – ikke lanseres før mot slutten av september. Årsaken til utsettelsen er ikke kjent.

Annonse


Apper og nettsider
Det er ikke bare Plus-tilbehøret som skal gjøre jakten mer komfortabelt. Allerede finnes det apper – blant annet denne norske – og nettsider som skal bistå jegerne.

Utvikler Niantic annonserte forrige uke at de på ingen måte ligger på latsiden og nyter suksessen, og at de snart vil komme med store nyheter til spillet.

 

Kilder:
Eurogamer,
Nintendo

Annonse