HP Elite x3 kommer til Norge i midten av august.
HP Elite x3 kommer til Norge i midten av august.

Annonse


Nå kommer supermobilen med Windows 10 Mobile

HP Elite x3 fikk sin debut under Mobile World Congress tidligere i år og flere har nok ventet spent på at den skal komme i salg.

Bekrefter lansering
Tidligere denne måneden dukket det opp et rykte om at mobilen ikke vil lanseres før september, hvorpå HP Norge var raske med å presisere at det ligger an til august-lansering.

I en pressemelding bekrefter HP at utrullingen av Elite x3 starter i midten av august i Norge.

«HP Elite x3 er en smarttelefon med et helt nytt mobilt økosystem designet for å møte de arbeidsmetodene som næringslivet i dag krever. Fram til nå har man vært nødt til å veksle mellom ulike teknologier og enheter for å få alle oppgavene gjort. Med Elite x3 leverer HP en løsning for mobil databehandling hvor mobilitet møter produktivitet i en enkel enhet, slik at ansatte kan være fullt ut produktive til enhver tid og uansett hvor de befinner seg», skriver HP Norge.

Annonse
HP Elite x3 blir verdens kraftigste Windows 10 Mobile-enhet når den lanseres. På spesifikasjonslisten finner vi en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne, 64 GB lagringsplass og høyttalere fra Bang & Olufsen. Skjermen er av typen AMOLED med 2560 x 1440 piksler.

Continuum-støtte
Mobilen støtter selvsagt Microsoft Continuum som gjør det mulig å koble den til hvilken som helst (PC-)skjerm og gir den PC-liknende funksjoner. HP Elite x3 vil selges sammen med Desk Dock som har displayport, to USB-A, én USB-C og ethernet-kontakt.

«Elite X3 kan være den ene mobile enheten du trenger i hverdagen som gjør det enkelt å være mobil og produktiv gjennom hele arbeidsdagen uansett om du er på reise, på arbeidsplassen eller hjemme», sier Verner Hølleland, administrerende direktør i HP Norge.

Den endelige prisen er ikke offentliggjort ennå, men på HPs nettsider ligger den på 8249 kroner. Prisen på skrivebordsdokken ligger på 1524 kroner og en trådløs lader koster 652 kroner. Dette er kun prisindikasjoner.

 

Kilde:
HP Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse