Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Android er for ustabilt

Nå bytter en amerikansk militæravdeling til iPhone, ifølge nye rapporter.

Frem til nå har avdelingen Special Operations Command (SOCOM) i den amerikanske hæren benyttet Samsung Galaxy Note.

Hevder de er for ustabile
Ifølge Military.com planlegger SOCOM nå å bytte fra Android og Samsung til iOS og Apple. Tidligere har soldatene mottatt såkalte Android Tactical Assault Kit, deres kommende Tactical Assault Kit vil inneholde en iPhone 6s.

Den amerikanske hæren har hverken bekreftet byttet eller årsaken til det påståtte byttet, men ifølge kilden til Military.com er Android-enhetene altfor ustabile. Erfaringen til SOCOM skal være at iPhone er raskere.

Moden for utskiftning
«Når du prøver å kjøre delt skjerm som viser ruten og UAS-strømmen (et ubemannet luftfartøy journ.anm), fryser Android-enheten og klarer ikke å oppdatere ordentlig. Ofte må den restartes, en prosess som kaster bort verdifulle minutter. På iPhone er det sømløst. Grafikken er klar. Utrolig», , uttaler kilden til Military.com.

Samsung Galaxy Note-modellen SOCOM bruker ble faktisk lansert i 2010, så det er kanskje ikke så overraskende at det er på tide med utskiftning. iPhone 6s er også kjent for å være en av de raskeste smarttelefonene på markedet, noe som sammen med kryptering kan være årsaken til at de bytter fra Android til iOS.

 

Kilder:
Military,
9to5Mac

Stikkord: android, ios