Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Å lage mixtapes var noe man brukte lang tid på før i tiden. (Ill.: Joe Crawford (artlung))

Denne Netflix funksjonen har mange ventet lenge på

Flixtape lar deg samle og dele dine favoritter fra Netflix.

Rett før helgen annonserte Netflix at de har introdusert en ny tjeneste, «Det er som en mixtape, men for Netflix», skriver strømme-giganten på Twitter.

Del dine favoritter
Netflixs Flixtape lar deg lage lister basert på sjanger eller andre temaer og gir muligheten til å dele disse med familie og venner via SMS, e-post eller sosiale plattformer som Facebook og Twitter.

Slik fungerer det
Du starter med å gi samlingen ett navn, deretter kommer Netflix med tre forslag for å gi deg en kjapp start. De tre forslagene kan fjernes eller byttes ut.

Etter at du har valgt ut de titlene du vil ha med i samlingen din kan du lage ditt eget cover til samlingen, sammen med forskjellige ikoner, bilder og illustrasjoner.

Det fjerde og siste steget i prosessen er å dele din episke spilleliste med dine venner og familie.

Begrenset
Dessverre har Netflix (av ukjente grunner) valgt å begrense antall titler i hver samling til seks, det vil si at du kan legge inn seks filmer eller serier i en liste, men ikke flere enn det.

Alle som kan huske tiden da man lagde mixtapes på kassetter vil nok være enige i at de ikke skulle være for lange, men grensen Netflix har lagt inn her virker noe kunstig.

 

Kilde:
Netflix via Techcrunch

 

Stikkord: flixtape, netflix