Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Har du kjøpt deg sesongpasset til The DIvision, kan du vente deg eksklusivt innhold. (Ill.: Ubisoft)

The Division-sesongpassholderne får eksklusivt innhold

Spill: Ble annonsert før lanseringen av spillet, kommer først nå.

Før The Division ble lansert tidligere i år, annonserte Ubisoft at dem som blar opp for sesongpasset skal få eksklusivt innhold og utstyr.

Eksklusive forsyninger
Nå, over fire måneder senere, er de klare med bonusleveringene. Spillstudioet lover nå månedlig innhold til dem som har kjøpt sesongpasset.

Det eksklusive innholdet vil komme i form av forsyningspakker utenfor Dark Zone og vil inneholde ting som «High-End»-utstyr og «Gear Set».

«Med oppdatering 1.3 har vi implementert den første versjonen av sesongpass-hendelser. To ganger månedlig vil sesongpass-eiere motta eksklusive forsyninger utenfor Dark Zone i gatene i New York. Plasseringen vil merkes på kartet og kistene blir beskyttet av ikke-spillbare karakterer (NPC) på nivå 32», skriver Ubisoft.

Vår anmelder mente at «The Division fort kunne vært årets spill».

Flere nyheter
Oppdatering 1.3 ble sluppet til Xbox One og PC 28. juni og inneholdt en rekke feilrettinger, forbedringer og nyheter. Blant nyhetene finner vi fire nye våpen og muligheten til å lage såkalte våpentalenter.

«Underground» – den første, store utvidelsespakken som spillerne må betale for – kom samtidig. Dog må PlayStation 4-spillerne vente til 2. august med å forske ut undergrunnssystemet i New York.

 

Kilder:
Xbox Achievements,
Ubisoft

Stikkord: Spill, TheDivision, ubisoft