Dette enkle trikset vil gjøre Edge litt raskere.
Dette enkle trikset vil gjøre Edge litt raskere.

Annonse


Slik kan du gjøre Microsoft Edge mye raskere

Selv om Microsoft Edge er en del raskere enn forgjengeren Internet Explorer, er den fortsatt ikke den raskeste nettleseren på markedet.

TCP Fast Open
På Windows Blog skriver Microsoft om hvordan du kan gjøre Edge enda raskere. Funksjonen, som ble tilgjengelig i starten av juni, heter «TCP Fast Open» og hvis både nettleseren og serveren på den andre siden støtter det, kan brukeren oppleve mye raskere surfing.

«TCP Fast Open» gjør det mulig for klienten å starte sendingen av data til serveren mye raskere enn tidligere ettersom klienten ikke lenger venter på et «fullt håndtrykk». Det betyr at nettleseren – i dette tilfellet – Edge kan spare mange millisekunder med lastetid.

Microsoft: – Edge er best på videokvalitet.

Annonse


Kommer i den stabile versjonen
Funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for Insider-testerne og er deaktivert som standard. Slik aktiverer du «TCP Fast Open»:

  • Åpne Microsoft Edge.
  • Trykk på de tre prikkene øverst til høyre og velg Innstillinger.
  • Rull ned og sjekk Edge-versjon. Du må ha EdgeHTML 14.14361 eller nyere.
  • Skriv about:flags i adresselinjen og trykk Enter.
  • Rull ned til Network og velg «Enable TCP Fast Open».
  • Start Edge på nytt.

Merk at hastighetsforbedringene vil ikke gjelde på samtlige nettsider. Samtidig som det er en eksperimentell løsning, det kan fort føre til ustabilitet. Funksjonen blir tilgjengelig for resten når «Anniversary Update» slippes 2. august.

Microsoft: – Så dårlig er Chrome på laptop.

 

Kilder:
Windows Blog,
Neowin

Annonse