Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette skal være EarPods med Lightning-kontakt. (Ill.: Weibo)

Dette er ikke Apple EarPods med Lightning-kontakt

Nok en «bekreftelse» på at hodetelefonutgangen forsvinner.

De siste månedene har det blitt ryktet sterkt at iPhone 7 kommer uten hodetelefonutgang.

Oppdatert, 13. juli, 19:06:

Selv om det kanskje kommer et slikt produkt fra Apple, er disse nå bekreftet falske av Nowwhereelse.fr, den franske Apple-bloggen.

EarPods med Lightning
Dette i blant annet et ledd for å gjøre iPhonen tynnere og Apple skal visstnok satse på både hodetelefoner som er trådløse, men også med Lightning-kontakt.

En bruker av det kinesiske sosiale nettverket Weibo har lagt ut bilder av det som angivelig skal være bilder av Apples kjente EarPods med Lightning-kontakt i stedet for den tradisjonelle 3,5 mm-pluggen.

Øreproppene er så å si identiske til de originale EarPods-proppene, men legg merke til at området rundt kontakten er litt tykkere og sterkere(?) enn tidligere. Apples ørepropper – sammen med ladekabelen – har hatt et rykte på seg å være av ymse kvalitet, og kanskje en forsterket kabel kan rette litt på det ryktet.

Kommer med Smart Connector?
Som 9to5Mac skriver, bør en alltid ta slike rykter med en klype salt, men med tanke på de troverdige spekulasjonene som sirkulerer rundt Apples fjerning av hodetelefonutgangen, skal en ikke se bort ifra at dette er faktiske bilder.

Se flere bilder i kildelenken.

I andre rykter dukket det i går opp en nyhet om at iPhone 7 har Smart Connector – kjent fra iPad Pro – og det muligens gir rom for ytterligere tilbehørsstøtte for smarttelefonen.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, EarPods, iphone