Ingen hadde nok trodd at Pokémon Go skulle ta så fort av.
Ingen hadde nok trodd at Pokémon Go skulle ta så fort av.

Annonse


Slik kan du kanskje få bedre Pokémon Go-batterilevetid

Vi i ITavisen har aldri sett et spill ta av så voldsomt på så kort tid, spesielt ikke et AR-spill.

Tar helt av
Men Pokémon GO er en vanvittig suksess som har tatt av så mye at Nintendos aksje er opp hel 25 prosent i dag grunnet løftet spillet har gitt selskapet, og som de så sårt trenger nå som de står mellom to konsoll-generasjoner.

Spillet er så populært at serverne ikke har klart å behandle all aktiviteten, noe vi fikk erfare her i San Francisco når vi prøvde å spille i går.

Kan gi litt bedre batterilevetid
Den europeiske lanseringen er utsatt grunnet overbelasting, så om du ikke har fått lastet ned enda, eller prøver deg på sideload-trikset (vær på vakt, det er funnet en lumsk versjon), men dette trikset bør du være klar over når spillet .

Annonse


Det er Independent som melder om et triks som kanskje kan hjelpe med batterilevetid når man trasker gatelangs etter de små monstrene: ved å lokallagre Google Maps på mobilen eller nettbrettet da spillet bruker Google Maps-utviklersettet.

Slik gjør du det
Det er enkelt: besøk innstillingene til Google Maps, velg «Innstillinger» fra venstre menylinje, trykk «Områder for bruk uten nett» og velg pluss-tegnet.

Vent noen sekunder (ikke lukk appen), og nærområdet ditt er lagret slik at spillet forhåpnetligvsi ikke trenger å laste ned kartdata fra nettet hele tiden.

 

Kilde:
Independent
Forbes

Annonse