Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ingen hadde nok trodd at Pokémon Go skulle ta så fort av. (Ill.: Niantic Labs)

Slik kan du kanskje få bedre Pokémon Go-batterilevetid

Spill: Nintendo opp 25 prosent etter lanseringen

Vi i ITavisen har aldri sett et spill ta av så voldsomt på så kort tid, spesielt ikke et AR-spill.

Tar helt av
Men Pokémon GO er en vanvittig suksess som har tatt av så mye at Nintendos aksje er opp hel 25 prosent i dag grunnet løftet spillet har gitt selskapet, og som de så sårt trenger nå som de står mellom to konsoll-generasjoner.

Spillet er så populært at serverne ikke har klart å behandle all aktiviteten, noe vi fikk erfare her i San Francisco når vi prøvde å spille i går.

Kan gi litt bedre batterilevetid
Den europeiske lanseringen er utsatt grunnet overbelasting, så om du ikke har fått lastet ned enda, eller prøver deg på sideload-trikset (vær på vakt, det er funnet en lumsk versjon), men dette trikset bør du være klar over når spillet .

Det er Independent som melder om et triks som kanskje kan hjelpe med batterilevetid når man trasker gatelangs etter de små monstrene: ved å lokallagre Google Maps på mobilen eller nettbrettet da spillet bruker Google Maps-utviklersettet.

Slik gjør du det
Det er enkelt: besøk innstillingene til Google Maps, velg «Innstillinger» fra venstre menylinje, trykk «Områder for bruk uten nett» og velg pluss-tegnet.

Vent noen sekunder (ikke lukk appen), og nærområdet ditt er lagret slik at spillet forhåpnetligvsi ikke trenger å laste ned kartdata fra nettet hele tiden.

 

Kilde:
Independent
Forbes

Stikkord: Pokémon, Spill, Tips