Hopp til navigasjon Hopp til innhold
HP Elite x3 kan bli lansert i september. (Ill.: HP)

Supermobilen med Windows 10 Mobile kommer ikke før til høsten

Hele syv måneder etter den først ble annonsert.

Det var nok flere som sperret opp øynene da HP viste frem flaggskipmobilen Elite x3 – mobilen som vil være laptopen din – under MWC-messen tidligere i år.

Oppdatert 8. juli klokken 15.30:

HP Norge skriver i en e-post til ITavisen at de forventer leveranse i august.

September-lansering
Microsoft har nærmest vært enerådende på Windows Phone-markedet de seneste årene, men HP Elite x3 virker å være et friskt pust på den fronten.

Lanseringen har dog latt vente på seg. Tidligere har det blitt spekulert at x3 lanseres i juni, men vi er godt og vel forbi årets første sommermåned. Ifølge den italienske siden Plaffo kan det virke som at september er en mer realistisk lanseringsmåned.

Kommentar: Windows 10 Mobile – en skuffende opplevelse.

Kraftigste Windows-mobilen
Plaffo skriver at prisen og lanseringsdatoen ble avslørt av HP-ansatte under et arrangement i Milan. Prisen vil, ifølge artikkelen, ligge på 699 euro , rundt 6500 kroner direkte oversatt.

HP Elite x3 blir verdens kraftigste Windows 10 Mobile-enhet når den lanseres mest sannsynlig til høsten. På spesifikasjonslisten finner vi en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne, 64 GB lagringsplass og høyttalere fra Bang & Olufsen. Skjermen er av typen AMOLED med 2560 x 1440 piksler.

Les vår test av Windows 10 Mobile og Lumia 950 (XL).

 

Kilder:
Plaffo,
MSPoweruser

Stikkord: EliteX3, hp, Windows10Mobile