HP Elite x3 kan bli lansert i september.
HP Elite x3 kan bli lansert i september.

Annonse


Supermobilen med Windows 10 Mobile kommer ikke før til høsten

Det var nok flere som sperret opp øynene da HP viste frem flaggskipmobilen Elite x3 – mobilen som vil være laptopen din – under MWC-messen tidligere i år.

Oppdatert 8. juli klokken 15.30:

HP Norge skriver i en e-post til ITavisen at de forventer leveranse i august.

September-lansering
Microsoft har nærmest vært enerådende på Windows Phone-markedet de seneste årene, men HP Elite x3 virker å være et friskt pust på den fronten.

Annonse
Lanseringen har dog latt vente på seg. Tidligere har det blitt spekulert at x3 lanseres i juni, men vi er godt og vel forbi årets første sommermåned. Ifølge den italienske siden Plaffo kan det virke som at september er en mer realistisk lanseringsmåned.

Kommentar: Windows 10 Mobile – en skuffende opplevelse.

Kraftigste Windows-mobilen
Plaffo skriver at prisen og lanseringsdatoen ble avslørt av HP-ansatte under et arrangement i Milan. Prisen vil, ifølge artikkelen, ligge på 699 euro , rundt 6500 kroner direkte oversatt.

HP Elite x3 blir verdens kraftigste Windows 10 Mobile-enhet når den lanseres mest sannsynlig til høsten. På spesifikasjonslisten finner vi en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne, 64 GB lagringsplass og høyttalere fra Bang & Olufsen. Skjermen er av typen AMOLED med 2560 x 1440 piksler.

Les vår test av Windows 10 Mobile og Lumia 950 (XL).

https://youtube.com/watch?v=eueZ8q6pSZ0

 

Kilder:
Plaffo,
MSPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse