Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Neo er en litt annereldes smarttelefon. (Ill.: NuAns)

Det spørs om dette er en god idé

Selskap starter Kickstarter-kampanje for en Windows-telefon.

Tidligere i år annonserte Microsoft at de endrer taktikken med Windows 10 Mobile og vil i hovedsak fokusere på bedriftsmarkedet i et uvalgt land – Norge er et av dem.

Starter folkefinansering
Ettersom Microsoft selv har valgt å kutte i Windows på telefon samtidig som etterspørsel har gått stødig nedover de seneste årene, er det kanskje litt overraskende at et selskap søker finansiell støtte til et Windows 10 Mobile-prosjekt.

Japanske NuAns har lagt ut smarttelefonen Neo på Kickstarter og den er litt annerledes enn andre mobiltelefoner. Først og fremst har den et unikt todelt bakdeksel som kan tilpasses på flere måter. Det kan også byttes ut med et etui.

Continuum-støtte
På maskinvarefronten har NuAns valgt å gå for en Snapdragon 617-prosessor, 16 GB lagring med støtte for minnekort, 2 GB og en 5-tommers skjerm på 1280 x 720 piksler.

Ettersom det er Windows 10 Mobile-enhet er selvsagt også Continuum-støtten på plass, slik at man får det beste fra to verdener.

Kampanjen ble lansert 1. juli og så langt har det samlet inn rett i underkant av 100 000 dollar, rundt 815 000 kroner, fra 344 støttespillere mot et mål på 725 000 dollar, 6 millioner kroner.

Er du interessert i en Windows 10 Mobile og ønsker en som er ulik de andre, må du ut med 270 dollar, rundt 2200 kroner, for NuAns Neo.

 

Kilde:
Kickstarter

Stikkord: kickstarter, Windows10Mobile