Venter du på en etterfølger til Surface Pro 4 eller Book? Da kan det hende du må vente litt.
Venter du på en etterfølger til Surface Pro 4 eller Book? Da kan det hende du må vente litt.

Annonse


Dette kan bety at Surface Book 2 og Pro 5 lanseres før 2017

De seneste månedene har det vært ryktet om Surface Book 2 og Surface Pro 5, oppfølger til henholdsvis Surface Book og Surface Pro 4 to maskiner vår anmelder nærmest falt pladask for.

Utvidet tilgjengelighet
Mens det tidligere har vært spekulert at nye Surface-modeller kan komme i høst slik som de pleier, ser det muligens ut til at 2017 er en realistisk lanseringsår.

I dag annonserte Microsoft at 1 TB-versjonene av Surface Book og Pro 4 blir tilgjengelig for salg utenfor USA og Canada. Australia, Frankrike, Hongkong, Kina, New Zealand, Storbritannia, Sveits og Østerrike er landene som er først ut.

Belgia, Irland, Japan, Luxembourg, Nederland og Tyskland følger etter i løpet av sommeren. Norge blir dessverre ikke nevnt denne gangen.

Annonse
Ikke før 2017?
Den nyeste Surface-familien ble annonsert under et arrangement i oktober i fjor høst. Ettersom Microsoft velger å rulle ut Surface-maskinene til nye markeder nå, så lenge etter lansering, kan det tyde på at Surface Book 2 og Pro 5 fortsatt er et stykke unna lansering.

Tidligere denne måneden kom nyheten om at PC-er med Intels kommende prosessor «Kaby Lake» kommer allerede i år, men slik det ser ut til blir de nye Surface-PC-ene ikke noen av dem.

 

Kilder:
Microsoft,
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse