Evernote øker prisene og senker gratistilbudet.
Evernote øker prisene og senker gratistilbudet.

Annonse


Evernote øker prisene med 33 prosent

Evernote og OneNote er to av de mest populære digitale notatblokkene der ute, men nå blir førstnevnte litt dårligere for gratisbrukerne og litt dyrere.

Maks 60 nye megabyte i måneden
Selskapet annonserer at i forbindelse med en oppdatering av prisstrukturen, blir de betalte abonnementene 33 prosent dyrere. Dette gjelder i førsteomgang nye brukere, men nåværende abonnenter blir flyttet til de nye prisene. Dog uvisst når.

Gratisplanen «Basic» blir også nedjustert noe. Snart blir det ikke lenger mulig å synkronisere filene mellom et ubegrenset antall enheter. I stedet blir man begrenset til to enheter. I tillegg kan de laste opp kun 60 nye megabyte hver måned.

Samtidig får «Basic»-abonnentene mulighet til å låse appene med en kode, noe som tidligere kun var tilgjengelig for «Plus»- og «Premium»-abonnementene.

Inntill 599 kroner i året
«Plus»-abonnement har de samme funksjonene som «Basic», i tillegg kan man laste opp 1 gigabyte hver måned. Prisen er nå på 329 kroner i året. «Premium» som har alt Evernote støtter og 10 gigabyte opplasting, koster nå 599 kroner i året.

Evernote skriver at det ikke var en enkel avgjørelse å øke prisene, men at hvis de vil fortsette å tilby nye funksjoner og løsninger, kreves det mer energi, tid og penger.

OneNote ser ut til å forbli gratis og brukerne kan fortsatt synkronisere på tvers av samtlige enheter appen støtter.

 

Kilder:
Neowin,
Evernote

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse