Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nye rykter hevder at iPhone 7 kommer med standard EarPods og en Lightning-adapter. (Ill.: Apple)

– iPhone 7 kommer ikke med Lightning-EarPods

Nye rykter om hvordan Apple skal erstatte lydutgangen.

Helt siden de første ryktene om at hodetelefonutgangen forsvinner i iPhone 7 dukket opp, har det sirkulert flere spekulasjoner om hva Apple planlegger å gjøre.

Lightning-adapter
Blant annet har det vært snakk om at Apple jobber med en form for trådløse EarPods, i tillegg har det vært snakk om en variant av Apples ørepropper med Lightning-kontakt.

Ifølge Macotakara er det ikke snakk om noen av delene nevnt over, i stedet hevdes det at EarPods-proppene som leveres iPhone 7 har en 3,5 mm-kontakt og en adapter.

256 GB-modell?
Adapteren vil selvsagt ha en Lightning-kontakt for å plugge den inn i iPhonen. Apple har muligens blitt kjent som «adapterselskapet». Mens andre selskaper har fulgt standarder har Apple brukt sine egne teknologier og solgt (dyre) adaptere ved siden av.

Macotakara skriver også at iPhone 7 kommer i en 256 GB-variant – slik som tidligere rykter også har hevdet – dog er det usikkert ville modellutgaver den kommende iPhonen vil tilby. Det har blant annet vært snakk om 16, 64 og 256 GB, i tillegg har det vært ryktet at Apple omsider fjerner 16 GB-varianten og at innstegsmodellen blir på 32 GB.

Tradisjon tro vil Apple introdusere den neste iPhonen i september.

 

Kilder:
9to5Mac,
Macotakara

Stikkord: Apple, iphone