Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Groove lager en spillelisten som viser dine mest spilte sanger. (Ill.: Skjermdump)

Slik svarer Microsoft på Spotifys «Discover Weekly»

Microsoft er kanskje ikke best kjent for sin musikkstrømmetjeneste, selv om de faktisk var en av de første som lanserte musikkstrømming i frakoblet modus flere år før Spotify.

Tilpassede spillelister
Zune er nå historie, det samme er Xbox Music. Groove Music er Microsofts nyeste strømmetjeneste og blir ofte forbigått når man snakker om musikk og strømming.

Nå har imidlertid Microsoft oppdatert appen til Windows 10 (Mobile) med en meget hendig funksjon. «Din Groove», eller «Your Groove», er Microsofts svar på Spotify Discover Weekly som gir lytterne ukentlige spillelister basert på hva de lytter til og hva de har i musikksamlingen sin.

Tips: Denne siden gjør det såre enkelt å bytte strømmetjeneste.

Tilgjengelig for testerne
Din Groove oppdateres på en ukentlig basis og vil nok bli bedre etter hvert som funksjonen får flere dager på baken og lært seg hva du faktisk lytter til.

Blant spillelistene finner vi «Your All Time Top Plays» som inneholder dine mest spilte sanger i kronologisk rekkefølge.

For øyeblikket er oppdateringen kun tilgjengelig for Windows Insiders, men kommer nok med Anniversary Update som lanseres i juli.

 

Kilder:
Microsoft,
Engadget

Stikkord: groove, Microsoft, musikk