Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det spørs om du ikke bør vente med å teste Windows 10 på Samsung NP-R590. (Ill.: Samsung)

Samsung: – For å være ærlig anbefaler vi ikke Windows 10

Dette skjedde når kunde spurte om Windows 10-driverhjelp.

En Samsung-supporttekniker anbefalte å ikke oppgradere til Windows 10 i dialog med kunde.

Advarer mot tiern
Det var en The Register-leser som gjorde avisen oppmerksom på responsen som ble gitt fra Samsung etter at et Broadcom trådøst kort ikke fungerte i Microsofts i kombo med en Samsung NP-R590-bærbar.

Dette forklarte Samsung-support i Storbritannia kunden:

«For å være ærlig anbefaler vi ikke å installere Windows 10 på noen Samsung-bærbare og PC-er. Vi samarbeider med Microsoft om dette akkurat nå.

Driverne vi har på nettsiden vår er ikke kompatibel med den siste versjonen av Windows enda. Det vi som regel anbefaler er å bruke den gjeldende versjonen av Windows.

Vi oppdaterer deg når Windows 10 ikke har flere problemer på være laptoper, PC-er og til og med skjermer», er svaret som ble sendt tilbake per epost.

Dette sier Samsung
Samsung så seg til slutt nødt til å svare på artikkelen.

Dette sier Samsung om tilbakemelding fra support:

«Vi unnskylder for forvirringen som har blitt forårsaket etter at en service-medarbeider feilaktig ga feil informasjon vedrørende Windows 10-oppgraderinger for våre bærbare.

Vi ønsker å minne våre kunder på at de kan besøke Samsung-nettsiden hvor det er detaljert informasjon vedrørende Windows 10-oppgraderinger på hver eneste Samsung-laptop som kjører Windows 7, 8 eller 8.1.»

Hva er dine erfaringer med Samsung-maskiner og Windows 10?

 

Kilde:
The Register

Stikkord: samsung, windows10