Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus X er den seneste i rekken, snart kommer OnePlus 3. (Ill.: OnePlus)

Lanserer ny mobil og kutter teit krav

Blir litt mindre eksklusiv.

Tidligere har OnePlus-mobilene vært regulert etter invitasjoner. Når den neste kommer i salg, trenger man lenger ikke invitasjon for å bestille.

OnePlus 3
14. juni annonseres OnePlus 3 – den fjerde mobilen i rekken fra det lille og for så vidt nye selskapet. Etter press fra kundene dropper OnePlus invitasjonene helt.

«Etterspørselen for OnePlus One var mye høyere enn forventet. Enkelte ble helt oppslukt etter å få tak i invitasjoner, mens andre klaget høyt og konstant siden. Uansett gjorde invitasjonssystemet det mulig for oss å skalere bedriften og hjalp oss med å håndtere risikoene for å gjøre det mulig å vokse betydelig», skriver OnePlus på selskapets forum.

I 2014 ble OnePlus One lansert med det omstridte bestillingssystemet. Selskapet lovet å gjøre det enklere med OnePlus 2, men sjefen innrømmet senere at de tabbet seg ut med lanseringen av smarttelefonen.

OnePlus planlegger å annonsere OnePlus 3 i virtuell virkelighet og den 14. juni kan du følge showet direkte i appen OnePlus 3 Launch: The Loop.

 

Kilde:
TechCrunch

Stikkord: Mobil, oneplus