Problemer på siste oppdatering til Fast Ring, fiks ventes etter helgen.
Problemer på siste oppdatering til Fast Ring, fiks ventes etter helgen.

Annonse


– Ingenting vil skje før etter helgen

Tidligere i uken slapp Microsoft en oppdatering til build 14342 av Windows 10 Mobile, i vaken av denne oppdateringen melder flere brukere om problemer.

Deaktivert innstilling
I følge Neowin melder nå flere brukere om problemer med å endre innstillinger under Insider Program og at funksjonen er deaktivert.

 

Har fri
En av de ansatte på Windows Insider Engineering teamet har svart brukere via deres Answers forum. I svaret sitt sier denne Jason at de ikke kommer til å slippe noen oppdateringen før dette er rettet. I tillegg forsøker han å roe gemyttene ved å påpeke at en fix er ventet i løpet av de neste dagene og at det ikke vil komme noen oppdatering i løpet av helgen.

Annonse
Retorisk spør han om det er overraskende og påpeker deretter at de ikke slipper nye builds på lørdager og søndager. I tillegg har de fri på mandag. Så da så.

Ingen handling kreves
Det ser ut til at feilen ligger på Microsoft sin side, og at ingen ny oppdatering må lastes ned.  I følge Jason så kreves det ingen handling fra brukerens side for å rette denne feilen. Når de nødvendige endringene er gjort på Microsoft sin side så vil brukerene befinne seg tilbake i sin opprinnelige ring.

Avslutningsvis legger han til at feilen bare skal påvirke brukere som har Mobil build  14342.1004 som kun har blitt sluppet til «Fast Ring».

Microsoft sliter på mobil
Selv om Microsoft er en bauta innen mange områder sliter de i år som i fjor fortsatt med å finne sin plass i mobilmarkedet. Forrige uke annonserte også selskapet at de har valgt å selge nokia-divisjonen til Foxxcon.

Som den siste spikeren i kista har det også kommet frem at Microsoft sier opp 1800 ansatte fra Nokia oppkjøpet.

Vår anmelder, Martin, kunne fortelle at Windows 10 Mobile var en skuffende opplevelse etter å ha testet det i nesten et halvt år.

Kilde:
NeoWin

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse