På denne måten skal Indiegogo hindre flopper

Indiegogo håper at kundene skal føle seg tryggere når de støtter et prosjekt.
Indiegogo håper at kundene skal føle seg tryggere når de støtter et prosjekt.

Etter at folkefinansieringssteder som Kickstarter og Indiegogo har vokst seg større og større, har kampanjetabbene også dukket opp oftere.

Godkjent-stempel
Noen av årsakene er at prosjektene blir for store og ambisiøse, samtidig som selskapene møter på hindringer med økonomien og produksjonen. Vi har også tilfeller der personer bak kampanjene stikker av med halve pengebingen.

Indiegogo håper å fikse flere av bekymringene rundt folkefinansieringsplattformene. De har skrevet under på en avtale med Arrow Electronics for å støtte kvalifiserte prosjekter med masseproduksjon.

Annonse

Selskapet uttaler at de vil dele ut fordelingspakker på inntil 500 000 dollar, drøyt 4 millioner kroner, som inkluderer designverktøy, utviklereksperter, prototypetjenester og produksjonsstøtte.

Dette bør du være klar over før du Kickstarter.

Flere flopper
Arrow vil gjennomgå prosjektene og legge vekt på hvor gjennomførbare de er, hvor lette de er produsere og eventuelle risikoer. Kampanjer som blir godkjente får et eget stempel på kampanjesiden.

Indiegogo håper at dette vil betrygge kundene som muligens har blitt litt mer skeptiske til folkefinansieringsprosjekter etter kampanjer som denne e-blekklokken og ikke minst kjølebagen Coolest. Spesielt nå som PayPal ikke lenger tilbyr kjøpsbeskyttelse for Kickstarter-støtte.

Så langt har 86 personer gitt drøyt 32 000 dollar, rundt 266 000 kroner, for å støtte et prosjekt som skal «fikse» Game of Thrones.

 

Kilde:
The Next Web

Annonse
Annonse