Mass Effect: Andromeda utsettes til 2017.
Mass Effect: Andromeda utsettes til 2017.

Annonse


EA utsetter storspill

I natt norsk tid snakket Electronic Arts om årets spillplaner og til manges skuffelse annonserte de en utsettelse for et kommende storspill.

Utsettelse for rollespill
Mass Effect: Andromeda skulle egentlig bli lansert til høsten, men er nå utsatt til «tidlig 2017». Spillet ble først annonsert under E3 2015, og vi tipper at vi vil få se mer fra spillet under årets E3-messe.

«Etter å ha spilt spillet den siste tiden, viser det at vi er på rett vei. Men vi trenger mer tid på å sørge for at spillet leverer som det skal – det er vår lovnad fra oss til dere. På grunn av dette blir Mass Effect: Andromeda lansert i tidlig 2017», uttaler EA.

Titanfall 2 og Battlefront 2
Under samme arrangement bekrefter EA at Titanfall 2 lanseres denne høsten. Rettere sagt i perioden oktober–desember. Forrige uke annonserte spillstudioet Battlefield 1 – som nærmest gav oss hakeslepp – og med Titanfall 2 blir det to viktige lanseringer denne høsten for å ta opp skytespillkampen med Call of Duty: Infinite Warfare.

Annonse


I tillegg bekreftet de at et nytt Star Wars Battlefront er på vei. Vi testet det forrige og omtalte det som en «gavepakke til Star Wars-fansen».

Star Wars Battlefront 2 lanseres i 2017.

 

Kilder:
Neowin,
Windows Central 1, 2