Dette er virkelig en gigamobil

Xiaomi Mi Max er selskapet største noensinne.
Xiaomi Mi Max er selskapet største noensinne.

Selv om ikke det forrige kvartalet var all verden, har kinesiske Xiaomi vist at de er en å regne med i mobilbransjen. Nå slipper de deres største smarttelefon noensinne.

Massiv
Xiaomi Mi Max har en skjerm på hele 6,44 tommer, noe som gjør det til en av de største mobilene noensinne. Tross den store størrelsen er tykkelsen på minimale 7,5 mm og Xiaomi uttaler at den er «lommevennlig». Vi får nå se. Mobilen er forresten 17,3 mm høy og 88,3 mm bred.

Også batteriet er massivt i Mi Max. 4850 mAh for å være eksakt. Det er nesten tre ganger størrelsen av det som sitter i iPhone 6s.

Annonse

Neppe Norges-lansering
Kineserne har valgt å gå for Snapdragon 650- og 652-prosessorer, avhengig av modell og har en lagringsplass på inntil 128 GB. Minnet er på 4 GB.

Xiaomi Mi Max kommer i fargene sølv, gull og grå og prisen varierer fra 229 dollar, rundt 1900 kroner, til 306 dollar, 2500 kroner.

Som med andre modeller fra Xiaomi er det heller tvilsomt at Mi Max blir offisielt tilgjengelig her til lands. Mi 5 er selskapets nyeste toppmodell og den koster en brøkdel av iPhone.

 

Kilder:
The Verge,
Xiaomi

Annonse
Annonse