Derfor får denne brukergruppen Windows 10 gratis også etter 29. juli

Brukere som benytter seg av hjelpemiddelteknologi kan oppgradere gratis til Windows 10.
Brukere som benytter seg av hjelpemiddelteknologi kan oppgradere gratis til Windows 10.

Da Microsoft lanserte Windows 10 i fjor sommer, annonserte de at operativsystemet tilbys som en gratis oppgradering til brukere av Windows 7 og 8.

Fokusområde
Tilbudet varer i ett år etter lansering, noe som betyr at det er drøyt to måneder igjen til kampanjen avsluttes. Etter det må du betale 119 dollar, drøyt tusenlappen, for Windows 10.

Uansett er det enkelte som fortsatt kan laste ned Windows 10 gratis. På selskapets «Accessibility Blog» skriver de at tilbudet ikke utløper for dem som bruker hjelpemiddelteknologier.

Annonse

Hjelpemidler
«Som du sikkert har lest, forsvinner Windows 10-oppgraderingstilbudet for kunder som kjører Windows 7 eller Windows 8.1 29. juli, men vi ønsker å avklare at dette *ikke* gjelder kunder som bruker hjelpemiddelteknologier. Vi fortsetter å levere på vår tidligere delte visjon om tilgjengelighet i Windows 10 og vi er forpliktet til å sørge for at brukere av tilgjengelighetsteknologi har muligheten til å oppgradere til Windows 10 gratis», skriver Microsoft.

Microsoft har et stort fokus på dette området og har blant annet vist frem noen av mulighetene i sine kritikerroste Super Bowl-reklamevideoer:

https://youtube.com/watch?v=wLXRt-qRBfU

https://youtube.com/watch?v=qaOvHKG0Tio

 

Kilder:
Microsoft Accessibility Blog,
Neowin

Annonse
Annonse