Nå har de avduket Call of Duty: Infinite Warfare

Traileren til Call of Duty: Infinite Warfare gir inntrykk av det skal handle om en invasjon i neste versjon av spillet.
Traileren til Call of Duty: Infinite Warfare gir inntrykk av det skal handle om en invasjon i neste versjon av spillet.

Call of Duty: Infinite Warfare er blitt avslørt litt før tiden.

Full avsløring
Activision skulle egentlig vise frem det kommende Call of Duty-spillet under en direktestrøm i kveld klokken 19.30, men flere detaljer og en trailer er avslørt før tiden.

Historie: Spillet inntar rollen som Captain Reyes, en Tier 1 Special Operations-pilot som leder Retribution – et av Jordens siste krigsskip. Historiedelen vil spinne seg rundt i solsystemet i en heftig krig.

Annonse

Setting: Ikke overraskende er Infinite Warfare satt til fremtiden. Som et resultat av befolkningsvekst og en industriell utvidelse, har Jorden blitt strippet for sine naturlige ressurser. Jordens befolkning er nå avhengig av kolonier som er etablert andre steder i solsystemet. En United Nations Space Alliance er etablert, men det er usikkert hvilken rolle de spiller i Infinite Warfare.

Mulig fiende: The Settlement Defense Front (The Front) regnes som hovedfienden og består av en gruppe opprørere som forlot United Nations Space Alliance under en krig om løsrivelse.

Flerspiller: Actvision lover flere detaljer om flerspillerdelen i løpet av den kommende tiden, men hinter til mer vertikalitet i spillet.

Krigsskip: Kamper på bakken og luften vil være en stor del av enspillerkampanjen. Retribution vil fungere som spillerens hjem og vil også huse mannskapet.

Les også: Nå kommer «Modern Warfare Remastered».

Store lovnader
I en video forteller designsjef Jacob Minkoff i Infinity Ward at han ønsker at spillerne kan si at de ikke har opplevd like stor endring siden Call of Duty 4: Modern Warfare og kunstnerisk sjef, Brian Horton, lover enda bedre historie i spillet.

– Et nytt nivå av historiefortelling kommer til spillserien, sier han. Se den videoen under traileren.

Call of Duty: Infinite Warfare lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og PC 4. november.

 

Kilder:
Gamespot 1, 2

Annonse
Annonse