Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Motorola G4 (Ill.: Evan Blass/Twitter)

Motorola G4 kan bli avduket i mai

Og Google kaprer selskapets tidligere toppsjef.

Motorola har nettopp sendt ut invitasjon til et pressearrangement som holdes i New Dehli i mai.

Moto G4 og G4 Plus
Tidligere denne uken ble det klart at Lenovo planlegger å annonsere en ny smarttelefon 9. juni, av det som ser ut til å bli en Moto X-enhet.

Hva Motorola faktisk planlegger å vise frem den 17. mai – på selveste grunnlovsdagen – er usikkert, men det spekuleres i at det er G4 og G4 Plus som står på planen.

Bilder av mobilene er allerede lekket og ifølge ryktene vil mobilene ha 5,5-tommers skjermer med 1080p-oppløsning, åttekjerners Snapdragon-prosessor, 2 GB minne og 13 eller 16 megapiksler kamera basert på hvilken modell man velger. Plus-modellen kan også få en fingersensor.

Ny Google-sjef
Samtidig melder Google at de har hentet den tidligere toppsjefen for Motorola Rick Osterloh. Lenovo annonserte tidligere i år at de planla en reorganisering av selskapet og Osterloh valgte da å forlate Motorola.

Rundt en måned etter han forlot Motorola har han meldt overgang til Google og vil fremover lede en maskinvareavdeling i selskapet. Ifølge Re/code er Osterloh er stillingen hans «Senior Vice President».
Kilder:
Neowin 1, 2,
Re/code

Stikkord: lenovo, motorola