Denne håndkontrolleren må sies å være litt annerledes.

Annonse


Hva i all verden skal Nintendo med denne?

Nintendo er full sving med utvikling av deres neste spillkonsoll som har kodenavn «NX».

U-formet håndkontroller
På NeoGAF-forumet sirkulerer det en patentsøknad med tilhørende bilder fra Nintendo som viser en uortodoks U-formet håndkontroller.

Patentsøknaden ble sendt inn i oktober i 2014 og oversatt til engelsk tyder det på at selskapet hadde planer om en bevegelsesbasert kontroller med ulike treningsrelaterte sensorer som gyroskop, akselerasjonssensorer og temperatursensorer.

«Hovedmålet til oppfinnelsen er å tilby et nytt treningsutstyr, treningssystem og en inndataenhet», står det i søknaden.

Annonse


Les også: Dette er Nintendos første mobilspill.

Bare et patent?
Etter å ha lest grundig gjennom patentsøknaden, beskriver The Verge enheten som et mysterium og ser for seg fem (fire seriøse) ulike brukerscenarioer for U-kontrolleren:

  • En type dedikert helsekontroller som vil fungere med Nintendos kommende konsoll, «NX». Nintendo har tidligere beskrevet «NX» som «unik og annerledes», noe U-kontrolleren faktisk er.
  • En ikke-bærbar kropps-PC som ville fungere med Nintendos (avsluttede?) «quality of life»-plattform. Først annonsert i 2014, planlagt lansering i 2015, siden har ingen hørt om det.
  • En håndkontroller for et ikke-annonsert AR/VR-hodesett.
  • Ingenting. Teknologiselskaper sender ofte inn patentsøknader. Noen produkter blir det noe av, andre ikke.

Hva tror du om den U-formede håndkontrolleren til Nintendo?

 

Kilder:
The Verge,
NeoGAF

Annonse