Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Logi BASE. (Ill.: Logitech)

Dette kan være den ultimate iPad Pro-dokken

Den første tilbehøret som lader via Smart Connector.

Logitech har lansert et helt nytt tilbehør for iPad Pro: Logi BASE.

Lader vi Smart Connector
Dette er en det første tredjepartstilbehøret til iPad Pro som bruker Smart Connector til å lade nettbrettet. Med dokken kan man både lade Pro og synkronisere den med PC-en.

«Sist høst lanserte vi Logi CREATE – det første tredjepartstastaturet kompatibelt med Apple sin Smart Connector. Vi er glade for at vi med den nye iPad Pro 9,7 tommer kan fortsette å levere innovasjon som hjelper deg å få mest mulig ut av din iPad Pro, i alle rom, hjemme eller på kontoret», uttaler Michele Hermann, Vice President of Mobility hos Logitech, i en pressemelding.

Ulik bruk
Logitech skriver at Logi BASE har «den perfekte visningsvinkelen» og ser for seg bruk på kjøkkenbenken, på nattbordet eller på kontoret som en ekstra skjerm (iPad Pro) til jobb-PC-en.

9to5Mac har testet BASE og er totalt sett svært positive.

Logi BASE blir tilgjengelig i dag via Apple.no og Logitech.com. Prisen ligger på 1099 kroner. Den fungerer med både 9,7 og 12,9.

I fjor slapp Logitech iPad Pro-tastaturet CREATE som vi testet sammen med nettbrettet. Vi var ikke videre fornøyd med kvaliteten og gav tastaturet 6 av 10 mulige.

 

Kilde:
Logitech

Stikkord: ipad, logitech